Cookies

Schouwburg Utrecht maakt gebruik van cookies meer informatie.

Meer informatie

X

Dans

Programma 4 - An evening with Hofesh Shechter


Nederlands Dans Theater 1
datum aanvang einde zaal prijs  
 afbeelding

De jonge, van oorsprong Israëlische choreograaf Hofesh Shechter, maakte furore met dit alom geprezen dubbelprogramma ‘Uprising/In your rooms'. De choreografieën worden live begeleid met door Shechter gecomponeerde muziek. “No-one else in Britain is making dance like this. Hofesh Shechter is on his way to being a big name.” (The Stage)

‚óŹ 19.00 uur: Inleiding in de Hekmanfoyer. Prijs: € 2

explosieve soundtrack
N.B. Dit programma heeft een bijzonder atmosferisch lichtontwerp en een explosieve - deels live uitgevoerde - soundtrack, gemaakt door Hofesh Shechter. De ritmische en zeer krachtige composities creëren een overweldigende totaalervaring.

foto: Jake Walters

Uprising
Uprising
is een speels, gedreven en onweerstaanbaar onderzoek naar mannelijkheid in actie. Het geeft een krachtig en gevoelig beeld weer van confrontatie en broederschap. En dat alles op de industriële soundtrack die choreograaf Hofesh zelf voor het stuk creëerde.

In your rooms
Op een donderstorm van drums, beats ineen geweven met schreiende snaren, volgen de beelden en tableaus elkaar in razend tempo op. De dansers tonen hun kwetsbaarheid, angst, frustratie en steeds veranderende motieven door middel van aangrijpende ontmoetingen. In your rooms schetst een maatschappij die vervreemdend, maar tegelijkertijd angstaanjagend herkenbaar is.

Meer Info

Hoofdmenu

sociale media